MALAITHAI

MALAITHAI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 377 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Malaithai. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2022 om 20:00 Meer dan 3 uur gewacht op ons eten!!!!
5 jun 2022 om 19:54 Tja, zondag is druk. Dat begrijpen we. Een 1,5 uur later bezorgt dan afgesproken. Dan een gerecht bestellen met knoflook pepersaus en alleen een bakje kip krijgen. Bellen, maar blijkt toch te kloppen. Of niet mans genoeg om een fout te erkennen?
5 jun 2022 om 9:18 Het eten was heerlijk!!!!
12 mei 2022 om 21:58 Het was weer heerlijk. En we werden netjes gebeld dat het iets later werd dan 30 minuten.
11 mei 2022 om 21:57 Super lekker ! Super fast !
3 apr 2022 om 20:48 Anderhalf uur moeten wachten. Het kwam aan en de saus/olie droop er uit toen ik het uitpakte. Niet gek want het gerecht was net soep (wat ik niet besteld had). Heel erg jammer. Loempia's waren wel lekker. Maar nooit meer.
23 mrt 2022 om 20:29 De soep hier is geweldig
23 mrt 2022 om 9:43 Eten was heel lekker!
13 mrt 2022 om 12:11 Netjes gebeld dat ze wat later zijn, maar het eten was zo vers en zo lekker, het was het wachten waard, hier gaan we vaker bestellen!
11 mrt 2022 om 19:47 Het eten was heerlijk en de bezorging enorm snel (vrijdagavond). We hadden soep en beide een curry. Goed van smaak en rijk gevuld. Tip: erbij zetten dat er 1 portie rijst bij zit. Voor ons was dat niet duidelijk, dus nu hadden we 4 porties ;).
11 mrt 2022 om 12:11 Was de eerste keer dat ik besteld heb maar ook de laatste keer. Voor Thais eten had ik meer pit verwacht